Новини

 

Підсумки Спартакіади КНУ серед студентів

27.05.2019

 

Завершилася Спартакіада серед студентів та аспірантів факультетів/інститутів Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

У змаганнях з легкоатлетичного кросу серед юнаків на дистанції 2 км кращий результат показав Павлишинець Едуард (фізичний факультет), другий – студент ФРЕКС Слюсаренко Денис, Ємець Марк (факультет комп’ютерних наук та кібернетики) фінішував з третім результатом.

 

У дівчат на дистанції 1км перше місце здобула Сацюк Марія (економічний факультет), друге – Ольховська Анастасія (ННЦ «Інститут біології та медицини»), третє – Слюсаренко Маргарита (фізичний факультет).

 

За підсумками всіх дев’ятнадцяти змагань, що були проведені протягом 2018-2019 навчального року, розподілилися місця факультетів у групах. Серед факультетів І групи перше місце посів ФРЕКС, друге – факультет комп’ютерних наук та кібернетики, третє – ННЦ «Інститут біології та медицини», четверте – юридичний факультет, п’яте – економічний факультет, шосте – географічний факультет, сьоме – ІМВ. На першому місці в ІІ групі факультетів Інститут філології, на другому – ННІ «Інститут геології», на третьому – ІВТ, на четвертому – фізичний факультет, на п’ятому – механіко-математичний факультет, на шостому – хімічний факультет. В ІІІ групі факультетів перше місце у факультету інформаційних технологій, друге – у факультету соціології, третє – у історичного факультету, четверте – у факультету психології, п’яте – у Інституту журналістики, шосте – у філософського факультету.

 

Відбувся фінал першості міста Києва з волейболу серед чоловічих команд ЗВО.  Команда КНУ імені Тараса Шевченка в складі Клімовича Станіслава (економічний факультет), Селянчина Олександра (ФІТ), Перегончука Олексія (економічний факультет), Хавано Андрія (економічний факультет), Руденка Максима (юридичний факультет), Богомола Родіона (економічний факультет), Кошелюка Павла (ФРЕКС), Бабенка Дмитра (хімічний факультет), Школьного Сергія (географічний факультет), Романенка Євгенія (факультет комп’ютерних наук та кібернетики), Гуліева Овеза (Інститут філології) у півфіналі перемогла команду Національного університету біоресурсів і природокористування України, але не встояла перед командою Національного університету фізичного виховання та спорту України, посівши друге місце у змаганнях.

 

У Чемпіонаті міста Києва з бадмінтону серед збірних команд студентів в Програмі ІV Спартакіади серед закладів вищої освіти міста Києва 2018-2019 н.р. команда КНУ імені Тараса Шевченка стала чемпіоном, обігравши команди КНТЕУ, НУФВСУ, НУБіП України, ТНУ імені В. І. Вернадського. До складу команди КНУ увійшли Чорнобиль Андрій (економічний факультет), Маматюсупов Дмитрій (факультет комп’ютерних наук та кібернетики), Вахдані Аббас (ННЦ «Інститут біології та медицини»), Цвєткова Олена (ННЦ «Інститут біології та медицини»),  Омельчук Олександра (Інститут філології), Ревенко Марія (факультет інформаційних технологій).

 

Вітаємо переможців та призерів змагань! Всім бажаємо успішно скласти сесію!

 

Кафедра фізичного виховання та спорту

Навчально-спортивного комплексу

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024