Новини

 

Послу КНР в Україні Ду Вею вручено Відзнаку Вченої ради КНУ

26.12.2019

З нагоди завершення каденції в Україні пан Ду Вей, Надзвичайний і Повноважний Посол Китайської Народної Республіки в Україні, виступив з підсумковою промовою на урочистому прийомі, куди були запрошені представники української влади, бізнесу, ЗМІ, а також китайської діаспори.

Під час прийому проректор КНУ (міжнародні зв’язки) професор Петро Олексійович Бех вручив пану Послу Відзнаку Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

За час каденції пана Ду Вея в Україні співпраця у сфері освіти та науки була одним із пріоритетних напрямків двосторонніх відносин між Україною та Китаєм.

Пан Посол був частим гостем Київського національного університету імені Тараса Шевченка, мав неодноразові зустрічі з ректором університету Леонідом Васильовичем Губерським. Внаслідок зустрічей, співпраця в освіті, науці та культурі між Київським університетом і закладами Китаю набула нової якості.

Від імені професорсько-викладацького складу, співробітників, студентів висловлюємо щирі слова вдячності пану Ду Вею за особисті дружні відносини та неоціненний внесок у розбудову співробітництва у  сфері освіти і науки двох країн.

 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024