Новини

 

Про режим роботи Університету під час карантину

11.03.2020

На підставі Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу СОVID-19», рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації «Про додаткові заходи запобігання поширенню нової коронавірусної інфекції СОVID-19)» (протокол №9 від 11.03.2020р.) та на виконання листа Міністерства освіти і науки України №1/9-154 від 11.03.2020р. ухвалено рішення:

1. Призупинити з 12.03.2020р. по 03.04.2020р. освітній процес у всіх підрозділах Університету (за винятком Військового інституту та Інституту управління державної охорони України).

2. Забезпечити неухильне виконання вимог наказу ректора №190-21 від 05.03.2020р. «Про невідкладні заходи щодо запобігання захворюванням, викликаним коронавірусом СОVID-19» з доповненнями, внесеними наказом №193-32 від 06.03.2020р.

3. На період карантину призупинити відрядження та направлення студентів, аспірантів, викладачів, науковців і співробітників у межах України.

4. Деканам факультетів, директорам інститутів, коледжів, ліцею:

4.1 внести корективи в навчальні плани занять та організувати проведення освітнього процесу з використанням  можливостей дистанційної освіти, інтернет-ресурсів тощо;

4.2  переглянути графіки навчального процесу на заочних відділеннях факультетів, інститутів.

5. Проректору з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) П.О. Беху, завідувачу Підготовчого відділення Г.О.Усатенко спільно з деканами факультетів, директорами інститутів розробити і запровадити можливості для дистанційного навчання іноземних громадян.

6. Керівникам всіх структурних підрозділів спільно з відділом кадрів (О. Г. Іванченку) розробити та запровадити заходи щодо часткового переведення працівників Університету на дистанційну роботу, оптимізувати графіки робочого часу з метою зменшення користування громадським транспортом у години пікового завантаження.

7. Деканам факультетів, директорам інститутів, коледжів, ліцею, завідувачу Підготовчого відділення Г. О. Усатенко вирішити питання щодо перебування студентів та учнів у гуртожитках Університету на період карантину відповідно до поданих ними заяв.

8. Проректору з науково-педагогічної роботи (перспективний розвиток) О. Д. Рожку, директору Студентського містечка І. І. Лібак:

8.1 посилити дезінфекційний режим (проведення вологих прибирань з використанням дезінфікуючих засобів в навчальних приміщеннях, аудиторіях, місцях спільного користування, гуртожитках);

8.2  передбачити в гуртожитках приміщення для ізоляції студентів з ознаками захворювання на грип та ГРВІ.

9. Начальнику відділу охорони та безпеки Університету С. П. Пазюку посилити контроль за допуском до корпусів та на територію Університету студентів, аспірантів, викладачів, науковців співробітників, а також сторонніх осіб.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024