Новини

 

Спростування недостовірної інформації

18.06.2020

 

 

Офіційна заява Центру комунікацій Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

 

Поширені  18 червня  2020 року повідомлення у медіа зі змістом «Вступна кампанія на юридичний в Шевченка під загрозою зриву» не відповідають дійсності.

 

Відповідно до чинного законодавства України, реорганізація структурного підрозділу закладу освіти належить до регулювання господарської діяльності та є зміною внутрішньої (організаційної) структури, тому:

-  реорганізація навчального підрозділу Університету не передбачає отримання нової ліцензії на освітню діяльність, нової документації про акредитацію та інших пов’язаних з цим дій, оскільки ліцензії на право підготовки фахівців за спеціальностями та освітніми рівнями належать Університету;

- реорганізація факультету в інститут не змінює умов надання освітніх послуг і жодним чином не впливає на набір, підготовку та випуск фахівців відповідного рівня. Лише Вчена Рада Університету має виключне право вирішувати, який навчальний підрозділ, відповідно до ліцензійних умов, вестиме підготовку за визначеною освітньою програмою.

Підготовка фахівців з права в Університеті Шевченка триває вже 185 років, і ми впевненні, що вона продовжуватиметься й надалі.

 

З огляду на викладене, звертаємося до всіх ЗМІ, що поширювали недостовірну інформацію, з вимогою офіційного публічного спростування недостовірних відомостей, що дезінформує абітурієнтів і шкодить іміджу Шевченкового Університету.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024