Новини

 

Університет готується до початку нового навчального року

21.07.2021

Про підготовку Університету до початку навчального року говорили на організаційній зустрічі з проректором із адміністративно-господарської роботи Олегом Федевичем 21 липня 2021 року.

Звернувшись до представників служб експлуатації всіх корпусів Університету, а також до завідувачів гуртожитків, Олег Федевич наголосив, що наш освітній заклад, найімовірніше, розпочне навчання в звичайному аудиторному режимі вже з 1 вересня.

«Наш освітній заклад – є лідером серед ЗВО України, тож такими самими передовими мають бути умови навчання, проживання в гуртожитках, благоустрій прилеглих територій, вигляд кожного корпусу. Якість роботи Університету в цілому та його імідж залежить від роботи кожного з нас. Наша мета зараз – стати злагодженим механізмом у кожному напрямі діяльності, взаємодіяти і комунікувати, повідомляти про потреби та проблеми, аби неухильно дотримуватися плану з підтримки та покращення благоустрою КНУ», – зазначив проректор.

Про стан університетського господарства доповідали головний інженер Олександр Фомін, головний механік Анатолій Яцюк, начальник аварійно-диспетчерської служби Євген Пістрюга, головний енергетик Володимир Герасименко та начальник відділу інфраструктури Ростислав Оніщенко. Під час зустрічі було обговорено планові ремонтні й будівельні роботи, якість матеріалів для них, підготовку до опалювального сезону, перевірку електромереж та електрощитових у кожному корпусі, благоустрій територій Університету.

У підсумку учасники домовилися про необхідність постійного проведення подібних зустрічей, де кожен зі співробітників зможе висловити власні пропозиції щодо покращення господарства Університету. Найближчим часом також, згідно з дорученням ректора, переглянуть посадові інструкції персоналу, аби чітко закріпити за кожною людиною її обов’язки та відповідальність.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024