Новини

 

Підсумки конференції «Сучасні проблеми хімії»

24.05.2017

17-19 травня 2017 року на хімічному факультеті Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулась XVIII міжнародна конференція студентів та аспірантів «Сучасні проблеми хімії».

У роботі конференції взяли участь 160 учасників із 42 навчальних і наукових закладів України та 10 університетів світу (Нідерландів, Німеччини, Польщі, Франції, США, Мексики, КНР).

Під час наукової події було зроблено 110 усних та 50 стендових доповідей. За кращі доповіді нагороджено 85 учасників.

У рамках конференції лекцію на тему «Insider Tips for successful submissions: opening the editors black box / Як зробити успішну публікацію – підказки інсайдерів, або що відбувається за ширмою редактора» прочитала  кандидат наук, редакторка журналу «Chemistry - A European Journal»– спонсора проведення конференції Ганна Ляшенко.

Організатори висловлюють подяку учасникам за плідну роботу, цікаві та інформативні доповіді, жваву наукову дискусії, а також всім, хто доклав чимало зусиль для успішного проведення конференції.

Більше інформації та фото шукайте на Facebook-сторінці https://goo.gl/k76X5c, а також на сайті конференції - http://conference.chem.univ.kiev.ua/.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024