Новини

 

Робоча нарада керівництва Університету і ТОВ «Ягуар»

30.07.2020

 

 

30 липня 2020 року відбулося засідання спільної робочої групи щодо продовження термомодернізації корпусів механіко-математичного факультету та факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені  Тараса Шевченка за кошти цільових екологічних (зелених) інвестицій у рамках Кіотського протоколу.

 

У нараді від Університету взяли участь ректор Леонід Губерський, проректор Олександр Рожко, начальниця юридичного відділу Ірина Саленко. ТОВ «Ягуар» представляв директор Василь Рахмайлов та інші керівники будівельної компанії.

 

 

Упродовж розмови було розглянуто результати виконання рішень наради,  що відбулася 23 липня 2020 року за участі першого заступника Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України Богдана Боруховського.

 

За результатами перемовин учасники узгодили подальші кроки для завершення реалізації проєкту термомодернізації корпусів механіко-математичного факультету та факультету комп’ютерних наук та кібернетики КНУ імені  Тараса Шевченка за кошти цільових екологічних (зелених) інвестицій у рамках Кіотського протоколу.

 

Присутні домовилися продовжувати консультації в подібному форматі.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024