Новини

 

КНУ вчетверте поспіль очолив консолідований рейтинг ЗВО України

12.08.2020

Київський національний університет імені Тараса Шевченка четвертий рік поспіль стає лідером консолідованого рейтингу ЗВО України від ресурсу «Освіта.ua».

 

Нещодавно на цьому інформаційному порталі було оприлюднено консолідований рейтинг закладів вищої освіти України за 2020 рік. Університет виборов заслужену рейтингову перемогу завдяки своїм високим позиціям за параметрами оцінювання одразу в трьох рейтингах.

Друге й третє місце в рейтингу між собою розділили Національний університет «Києво-Могилянська академія» й Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського». Підсумкові бали обох навчальних закладів учетверо слабші, аніж у КНУ.

 

Ознайомитися з Консолідованим рейтингом ЗВО України 2020 року можна за посиланням: https://osvita.ua/vnz/rating/51741/.

Щиро бажаємо науково-педагогічному колективові Університету і в подальшому здобувати своєю гідною працею все нові й нові професійні висоти!

 

Довідково: Для укладання консолідованого рейтингу закладів вищої освіти України в 2020 році було використано найбільш авторитетні, на думку експертів і засобів масової інформації, національні рейтинги навчальних закладів України. Зокрема, на підсумковий результат навчального закладу визначається завдяки його позиціям у рейтингах «Scopus», «Топ-200 Україна», «Бал ЗНО на контракт», кожен із яких застосовує різні критерії для оцінювання діяльності українських закладів вищої освіти.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024