Новини

 

Із Днем знань та початком навчального року!

01.09.2020

Шановні учні, студенти, курсанти, викладачі, науковці та співробітники Київського національного університету імені Тараса Шевченка!

Прийміть найщиріші вітання із Днем знань та початком навчального року!

Цьогоріч усім нам випало на долю працювати й навчатися в часи світової пандемії. Мобілізувавши зусилля, ми успішно закінчили навчальний рік і провели вступну кампанію, а невдовзі до родини Шевченкового університету долучаться й першокурсники. Тож наше спільне завдання сьогодні – обмежити ризики захворювання, надійно захистити здоров’я студентів, викладачів і співробітників! Життя без СOVID-19 залежить від відповідальності кожного з нас у дотриманні всіх умов адаптивного карантину.

Можу вас запевнити, що Університет вживає всіх необхідних заходів: на входах до корпусів встановлені дезінфікуючі кабіни, гуртожитки забезпечені відповідними санітарними засобами, а Університетська клініка працює в посиленому режимі. Відповідно до Наказу «Про особливості організації освітнього процесу в 1 семестрі 2020-2021 навчального року» ми розпочнемо роботу із застосуванням моделі змішаного навчання (студенти опановують навчання частково онлайн і частково в аудиторіях – відповідно до належності дисципліни когнітивній, емоційній чи психомоторній сферам та їхнім рівня).

Я переконаний, що висока кваліфікація наших викладачів і жага до знань наших студентів забезпечать якість освітнього процесу за будь-яких умов!

День знань – це завжди початок чогось нового, захопливого й натхненного; це крок кожного з нас до здійснення великої мрії – опанування професії чи самовдосконалення в процесі навчання, занять науковою діяльністю чи викладанням.

Тож нехай для кожного з нас 2020-2021 навчальний рік буде щедрим на вагомі відкриття в галузі освіти й науки, нехай навчальний процес подарує кожному нові можливості та чудові знайомства!

Щиро бажаю кожному міцного здоров’я, впевненості у власних силах, сміливості проживати кожну мить цього навчального року плідно й відповідально.

З повагою та найкращими побажаннями

 Ректор Леонід Губерський

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024