Новини

 

Вибори ректора КНУ відбудуться 25 листопада

17.11.2020

Організаційний комітет спростовує інформацію про перенесення виборів ректора Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яке поширюється у соціальних мережах.

Під час засідання оргкомітету, яке відбулося 17 листопада 2020 року, було наголошено, що Організаційний комітет з проведення виборів не має повноважень щодо відміни виборів чи їхнього перенесення. За українським законодавством це компетенція Міністерства освіти і науки України.

Тож вибори ректора Київського національного університету відбудуться у затверджений МОН строк – 25 листопада 2020 року з 9:00 до 15:00.

На посаду ректора КНУ імені Тараса Шевченка претендує 10 кандидатів, з виборчими програмами яких ви можете ознайомитися на сайті Центральної виборчої комісії.

У виборах  беруть участь усі штатні науково-педагогічні, педагогічні та наукові співробітники, а також представники від студентства та від інших штатних працівників Університету.

Вибори відбуватимуться на шести виборчих дільницях. Розподіл виборців за дільницями можна подивитися тут.

Сьогоднішнє засідання Організаційного комітету з проведення виборів ректора відбулося в оновленому складі, оскільки через смерть Ярослава Олійника, 21 жовтня до складу комітету було введено Сергія Запотоцького.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024