Новини

 

Дебати кандидатів на посаду ректора КНУ

23.11.2020

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка 23 листопада відбувся останній блок дебатів кандидатів на посаду ректора.

Вибори ректора – це надзвичайно важлива подія в житті будь-якого університету, і КНУ не є винятком. Виборці мають робити свій вибір свідомо, для цього вони повинні максимально детально ознайомитися із кожним претендентом та його передвиборчою програмою.

Саме тому Студентський парламент Університету вирішив організувати й провести дебати, щоб надати можливість кандидатам презентувати себе. Представники Студпарламенту провели жеребкування і встановили форму проведення панельної дискусії в три дні. За покликанням можна ознайомитися з результатами жеребкування.

Модератором двох дискусій виступив відомий телеведучий, ведучий президентських дебатів, випускник Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка Андрій Куликов.

Дебати проходили 18, 20 і 23 листопада у приміщенні Наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича з прямими трансляціями на сторінки Студпарламенту в соцмережах.

 

18 листопада у дебатах брали участь:

Сергій Вижва, Петро Захарченко, Максим Куцевич.

Переглянути запис дискусії: https://youtu.be/En5dHBneUgE

 

20 листопада у дебатах брали участь:

Сергій Болтівець, Андрій Вітренко, Ірина Чудовська.

Переглянути запис дискусії: https://youtu.be/fasnhcLvkIQ

 

23 листопада у дебатах брали участь:

Володимир Бугров, Олександр Голуб, Віталій Хромець. Модерував зустріч відомий правознавець, випускник колишнього юридичного факультету, а нині – Інституту права КНУ імені Тараса Шевченка, Сергій Петухов.

Переглянути запис дискусії: https://youtu.be/A3Q67ucItug 

 

Кандидат Анатолій Конверський відмовився від участі в дебатах.

 

Нагадуємо, 25 листопада 2020 року в Університеті відбудуться вибори ректора. Голосування триватиме з 9:00 до 15:00.

У виборах беруть участь усі штатні викладачі та наукові співробітники, а також виборники від студентів та інших працівників Університету.

Розподіл виборців за виборчими дільницями можна переглянути тут: http://vybory2020.knu.ua/dilnici-vybory-rektora 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024