Новини

 

КНУ ЕХРО online 2021: КНУ – твій перший пріоритет!

18.05.2021

У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка було проведено Загальноуніверситетські дні відкритих вікон КНУ ЕХРО online 2021. Це була шоста всеуніверситетська виставка для абітурієнтів, яка вдруге проводилася в режимі онлайн.

 

КНУ ЕХРО – online. Загальноуніверситетські дні відкритих вікон – це виставкові й профорієнтаційні онлайн-презентації, ознайомлення з освітніми програмами, віртуальні екскурсії.

Як засвідчив минулорічний досвід, формат Online виявився прекрасною можливістю для Університету Шевченка бути почутим абітурієнтом / абітурієнткою навіть у найвіддаленіших куточках України з мінімальним інтернетом, але з максимальним потягом до пошуку якісної освіти. Завадити цьому не зміг навіть випадковий збіг у дні проведення з пробним ЗНО у Києві та Миколаївській області (у зв’язку з важкою епідемічною ситуацією дату пробного ЗНО у цих регіонах було перенесено на 15 травня).

Всеуніверситетська виставка для абітурієтнів, як і минулого року, проводилася у два дні. Саме такий формат виявився найоптимальнішим.

Перший день був присвячений висвітленню надважливих тем, які турбують абітурієнтів 2021 року. Таким чином і були сформовані тематичні блоки:

  • про особливості цьогорічної вступної кампанії; навчання, проживання та відпочинок в Університеті;
  • про особливості вступу на бакалаврат та магістратуру;
  • про ефективну підготовку до ЗНО та ДПА від Підготовчого Відділення КНУ;
  • про можливості академічної мобільності від КНУ;
  • про Студмістечко КНУ;
  • про популярність КНУ серед іноземних студентів;
  • про невичерпні можливості Наукової бібліотеки ім. М. Максимовича КНУ імені Тараса Шевченка;
  • про майбутнє працевлаштування та можливості для наших студентів у Бізнесшколі КНУ;
  • про студентський досвід та враження.

Тематичні блоки перемежовувалися презентаційними роликами, частково наданих підрозділами. Паралельно було організовано відповіді на питання абітурієнтів у онлайн-чаті на ютубі під час трансляції. Таким чином була організована майже 3-годинна трансляція першого дня КНУ ЕХРО – online на каналі.

Подивитися запис першого дня можна тут: https://youtu.be/yshc2wfv5_g

Перший день задумувався як мотиватор, надихнувшись яким абітурієнти обов'язково захочуть відвідати і другий день, який буде більш предметним, націленим на кожного конкретного абітурієнта. Тому другий день присвятили фаховим консультаціям від підрозділів КНУ імені Тараса Шевченка. Абітурієнти могли поспілкуватися безпосередньо з представниками омріяних факультетів та інститутів, почути відповіді на конкретні запитання, відчути, як то воно – бути частиною великої родини Шевченкового університету.

Подивитися записи другого дня можна за посиланням: https://youtube.com/playlist?list=PLzIHmI0f0DRRsOjf-uSoVTwO1M9y0JvZ_

Центр комунікацій щиро вдячний колегам за співпрацю та професійність; абітурієнтам – за участь, за запитання та стійкість. Тепер ми точно знаємо: #КНУ – ваш перший пріоритет. Вдячні всім, хто долучився!

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024