Новини

 

Дар’я Білодід отримала диплом КНУ імені Тараса Шевченка

29.06.2021

20-річна українка, наймолодша дворазова чемпіонка світу з дзюдо, краща дзюдоїстка 2019-го і 2020 років за версією Міжнародної федерації дзюдо (IJF) Дар'я Білодід відсьогодні – бакалавр КНУ імені Тараса Шевченка.

Урочисте вручення диплома освітньої програми «журналістика і соціальні комунікації» відбулося 29 червня в Головному корпусі Шевченкового університету.

Дар’я Білодід є олімпійською надією України на цьогорічних Літніх іграх у Токіо. Вона виборола ліцензію на участь в Олімпійських іграх і є однією зі 145 членів Збірної України.

«Ми віримо, що ось цей диплом допоможе здобути олімпійське золото, а ось цей додаток до диплома допоможе здобути його двічі. Ми віримо в це! Гасло університету – #РазомДоУспіху! А Ви своїм особистим успіхом його продемонстрували. «Роби як я!» – сказали Ви і довели, що можна все це робити разом. Вірю, що так буде й надалі!», – наголосив ректор Володимир Бугров під час урочистого заходу.

Дар’я Білодід, дякуючи за науку, підкреслила: «для мене велика честь навчатися в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Я щаслива, що мені вдалося сюди вступити. Я вдячна ректору, директору, всім викладачам, методисту за ці 4 роки, за підтримку та розуміння!».

Володимир Анатолійович відкрив таємницю: під час відкриття Олімпіади на щоглі КНУ буде піднято олімпійський прапор на підтримку Дар’ї та всієї Збірної України.

Центр комунікацій

Відео: Ельдар Якушин

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024