Новини

 

Робоча зустріч з очільником Секретаріату Омбудсмана

14.09.2022

Перспективи подальшої співпраці між Київським національним університетом імені Тараса Шевченка та Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини обговорили під час візиту керівника Секретаріату Уповноваженого Романа Романюка до Університету 14 вересня 2022 року.

 

КНУ імені Тараса Шевченка на зустрічі представляли проректорка зі зв’язків з громадськістю Олена Добржанська, в.о. директора ННІ права Оксана Васильченко, заступник директора ННІ права Євген Герасименко, директор Центру комунікацій Володимир Литвиненко та оцільниця відділу звернень громадян і юридичних осіб Ірина Негрєєва.

Керівник Секретаріату Уповноваженого Роман Романюк подякував фахівцям Університету за співпрацю у багатьох сферах. Зокрема, й за проведений нещодавно тренінг з української мови для працівників Офісу Омбудсмана України. Він зауважив, що Секретаріат гордий працювати з КНУ імені Тараса Шевченка – першим закладом вищої освіти України, відзначивши високу професійність університетських працівників.

Проректорка Олена Добржанська висловила сподівання, що співпраця з новим Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та його Секретаріатом розшириться, зважаючи на обставини, з якими стикається наша країна після повномасштабного вторгнення рф на територію України.

Підтримала таку пропозицію і в.о. директора ННІ права Оксана Васильченко, яка зазначила, що для подальшої роботи варто переглянути напрями співпраці, які здатні вирішувати питання сьогодення та найближчих перспектив.

Сторони домовилися про створення робочих груп щодо напрацювання перспективних планів подальшої співпраці, корисної обом інституціям.

На завершення зустрічі проректорка Олена Добржанська провела екскурсію для гостя Головним навчальним корпусом Університету, який цьогоріч відзначає своє 180-річчя.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024