Новини

 

Засідання Приймальної комісії КНУ: підсумки 25 вересня

25.09.2022

Зарахування на магістерські програми стало основним питанням чергового засідання Приймальної комісії, що відбулося в онлайн-форматі 25 вересня 2022 року.

Перед початком розгляду основних питань  за пропозицією ректора Володимира Бугрова присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання багаторічного очільника кафедри військової підготовки КНУ, доцента, полковника у відставці Коваля Юрія Веніаміновича та колишнього заступника декана філософського факультету й завідувача кафедри соціальної психології факультету психології, доцента Корнєва Миколу Никифоровича, які днями пішли у засвіти.

Відповідно до порядку денного, присутні заслухали доповіді директорів навчально-наукових інститутів і деканів факультетів щодо зарахування на магістерські програми абітурієнтів, які вступають на місця державного замовлення й за кошти фізичних та / або юридичних осіб.

За поданням директорки Інституту післядипломної освіти Наталії Ткаченко було зараховано осіб на навчання для здобуття освітнього ступеня магістра до Інституту за трьома спеціальностями: 053 «Психологія», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 073 «Менеджмент». Також Наталія Володимирівна нагадала присутнім, що відповідно до Правил прийому до КНУ імені Тараса Шевченка 3 жовтня 2022 року розпочнеться 2 етап вступу до ІПО, який триватиме до 30 листопада 2022 року.

Завершуючи засідання, ректор Володимир Бугров звернув увагу, що заняття для зарахованих сьогодні студентів магістерських програм розпочнуться 1 жовтня. Він подякував Приймальній комісії та всім співробітникам, задіяним у її роботі, за плідну консолідовану працю у такий складний час й побажав якнайшвидшої Перемоги над ворогом.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024