Новини

 

Університет продовжує працювати

10.10.2022

 

Цей день назавжди закарбується в історії університетської спільноти. Сьогодні вранці російська федерація нанесла масовий обстріл по Україні, і столиці зокрема, є жертви серед цивільного населення. У центрі Києва від обстрілів постраждали будівлі Університету – вибиті вікна, понівечені двері. На щастя, працівники та студенти, які були в будівлях чи поряд з ними, не зазнали ушкоджень.

Цинічний ворог не може змиритися з успіхами ЗСУ та все, на що він зараз спроможний – по-варварськи мститися мирному населенню, знищувати цивільну інфраструктуру, руйнувати історичні будівлі та культурні пам’ятки. Країна-терорист діє у звичному для себе режимі, відповідно до своєї хворобливої логіки та уяви. Ми ж віримо в Збройні Сили України та нашу Перемогу.

Зберігаємо спокій, чітко дотримуємося правил безпеки та пам’ятаємо:

  1. Університет жодного дня від повномасштабного вторгнення не припиняв роботу, ми і зараз продовжуємо працювати попри кризові умови. Керівництво Університету та структурних підрозділів працюють та забезпечують життєдіяльність Шевченкового університету. Навчання продовжується в дистанційному режимі.
  2. Закликаємо користуватися університетськими сховищами, про місцезнаходження яких повідомлялося раніше. Також як укриття можуть використовуватися цокольні приміщення гуртожитків. Вони обладнані та укомплектовані всім необхідним.
  3. Гаряча лінія для надання психологічної допомоги студентам, викладачам та всім громадянам продовжує роботу.
  4. В Університеті працює оперативний штаб. Посилено безпеку навчальних корпусів та гуртожитків. Наразі всі зусилля працівників Університету спрямовані на визначення численних критичних ушкоджень університетської інфраструктури.

За потреби студенти та працівники Університету мають звертатись до керівників своїх структурних підрозділів. Слідкуйте за оновленнями оперативної інформації в офіційних джерелах. Зберігайте спокій! 

#ТвійКНУ на зв’язку

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024