Новини

 

КНУ ЕХРО 2023: здобувай освіту в КНУ для відбудови України!

25.04.2023

Київський національний університет імені Тараса Шевченка запрошує на Загальноуніверситетський день відкритих дверей КНУ ЕХРО 2023

 

Нинішній захід Шевченкового університету вельми резонує з тими викликами, що долає українська вища освіта задля підготовки високопрофесійних фахівців, які будуть відбудовувати нашу країну після Перемоги.

«Твоя освіта – важлива для відбудови України!».

Ми готуємо для вас КНУ ЕХРО у змішаному форматі, щоб бути корисними всім, незалежно від місця перебування та можливостей.

13 травня 2023 року всі навчальні підрозділи КНУ (12 факультетів, 3 інститути, 7 навчально-наукових інститутів, навчально-науковий центр, 2 коледжі, ліцей) та відділи супроводу навчального процесу готуються до зустрічі з вами в онлайн та офлайн форматах, щоб розповісти про специфіку цьогорічної вступної кампанії, найширше презентувати спектр освітніх можливостей КНУ, залучити до експериментаріуму, екскурсій та цікавих тематичних воркшопів.

З 11:00 до 15:00 говоритимемо про найактуальнішу інформацію щодо вступу на освітні програми бакалаврів, магістрів та аспірантів. Разом із вами напишемо мотиваційний лист та поговоримо про його важливість. Разом із вами переконаємося, що українська освіта – це важливий внесок у Перемогу України.

13 травня, Головний корпус КНУ, з 11 до 15-ї, онлайн і офлайн, КНУ ЕХРО 2023 «Твоя освіта – важлива для відбудови України!».

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024