Новини

 

Засідання Приймальної комісії: підсумки за 27 та 29 вересня

29.09.2023

Чергові етапи цьогорічної вступної кампанії до Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулися упродовж засідань Приймальної комісії 27 та 29 вересня 2023 року.

 

  Відповідно до затвердженого порядку, за доповідями директорів інститутів, деканів факультетів відбулося:

  •  затвердження рейтингового списку вступників рекомендованих для зарахування за освітнім ступенем бакалавр за кошти фізичних та/або юридичних осіб (додатковий набір та додатковий набір за квотою-2, завершальний етап);
  • зарахування вступників, які вступають для здобуття освітнього ступеня бакалавра за кошти фізичних та/або юридичних осіб (додатковий набір та додатковий набір за квотою-2, завершальний етап).

 У підсумку за донабором маємо такі результати:

  • Бакалаври – 35 осіб, квота 2 – 4 особи
  • Магістри (медицина) – 2
  • Магістр – 319 осіб.

За доповіддю завідувачки підготовчого відділення для іноземних громадян Галини Усатенко Приймальна комісія зарахувала іноземних громадян на навчання до КНУ.

Проректорка з наукової роботи Ганна Толстанова поінформувала про перерозподіл обсягів державного замовлення на підготовку здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії Київського національного університету імені Тараса Шевченка у 2023 році. 

Також за доповіддю Ганни Миколаївни було затверджено рейтинговий список вступників, рекомендованих до зарахування на навчання в аспірантурі (27 вересня) та зараховано вступників, рекомендованих до зарахування на навчання до аспірантури/ад’юнктури за державним замовленням та за кошти фізичних та/або юридичних осіб (29 вересня).

У підсумку маємо такі результати вступу до аспірантури КНУ:

  • зараховано 356 аспірантів, 204 з них – контракт, 2 ад'юнкти.

На засідання 29 вересня також відбулося зарахування 15 вступників, які вступають для здобуття освітнього ступеня магістра за кошти фізичних та/або юридичних осіб за спеціальністю 081 «Право» до Інституту післядипломної освіти. 

Підбиваючи підсумки вступної кампанії до КНУ у 2023 роки, Університет має такі результати:

  • Бакалаврат

5051 особа 

+ на ІІ курс (бакалавр на основі ОКР молодшого спеціаліста, освітньо-професійний ступінь фахового молодшого бакалавра, освітній ступінь молодшого бакалавра) – 64 особи

  • Магістратура

3482 особи

+ на Медицину – 59 осіб.

На завершення засідання ректор Володимир Бугров зауважив, що цьогорічна вступна кампанія відбувалася в неймовірно складних умовах, але колектив із честю впорався з викликами.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024