Новини

 

На Факультеті психології відбувся день кар'єри PsyUp

15.11.2023

Профільний профорієнтаційний захід — день кар'єри PsyUp, організований Відділом сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ імені Тараса Шевченка спільно зі студентським парламентом та адміністрацією Факультету психології, відбувся 14 листопада 2023 року.

Основним завданням Дня кар’єри було знайомство з перспективами отримання досвіду працевлаштування у сфері психології, соціальної роботи та соціальної психології.

Участь у заході взяли понад 140 студентів. А потенційними роботодавцями були: ГО «ЛаСтрада-Україна», Психологічний центр «Без паніки», ГО «Внутрішня сила нації», ГО «Інноваційні соціальні рішення», IT-компанія SoftServe.

Протягом дня студенти мали можливість наживо зустрітися зі спікерами, які досягли успіхів у власній кар’єрі, створили власні психологічні центри й громадські організації. Також кожен учасник PsyUp зміг долучитися до вирішення командних мінікейсів, які стосувалися напрямів психологічного консультування, корпоративної соціальної відповідальності, підбору персоналу.

«Важливо ще з перших курсів знайомити студентів з перспективами в подальшій кар'єрі, які відкриває для них навчання в Університеті. Зараз це особливо актуально для майбутніх психологів, адже під час війни й після Перемоги країна потребуватиме значної кількості фахівців саме цієї сфери. Також приємно зазначити, що для більшої частини представників компаній факультет психології є alma mater. Тож і їм самим було вкрай цікаво зустрітися й поділитися власними історіями становлення з нинішніми здобувачами», — коментує Роман Куриленко, керівник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками.

Відділ і надалі планує розширювати кількість спеціалізованих заходів того, щоб кожен зі здобувачів ще з початкових курсів мав чітке розуміння своєї кар'єрної траєкторії після здобуття обраного фаху.

 

За інформацією Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024