Новини

 

Фестиваль KNU JOB EXPO вкотре шукає таланти

14.03.2024

Загальноуніверситетський кар’єрний фестиваль KNU JOB EXPO знову об’єднав студентів і роботодавців, відкритих до співпраці з молодими талантами. Проєкт в оновленому форматі було реалізовано Відділом сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ впродовж 4-7 березня.

 

Цього разу онлайн та наживо до фестивалю KNU JOB EXPO долучилося 36 роботодавців, які працюють у різних галузях економіки. Представники провідних українських та міжнародних компаній, підприємств і громадського сектору запропонували понад 30 різноманітних інтерактивів: вебінари, лекції наживо, кар’єрні консультації, квест, networking, online-воркшопи, вікторини та інші формати. До речі, випускники Шевченкового університету нерідко самі стають представниками роботодавців на ярмарку кар’єрних можливостей. 

До участі в профорієнтаційних проєктах КНУ активно долучаються і здобувачі освіти з інших університетів столиці. «На KNU JOB EXPO я мала змогу поспілкуватися з багатьма студентами, зацікавленими в розвитку своєї професійної кар’єри, й значно розширити своє ком’юніті. Сподіваюся на подальшу співпрацю в цікавих і корисних проєктах», – коментує Ольга Приходько, People&culture professional у компанії Melexis.

Live-частина проєкту відбулася 5 березня на базі Факультету радіофізики, електроніки та комп’ютерних систем. Тут можливості працевлаштування представили 27 роботодавців, серед яких такі відомі компанії, як SoftServe, Brainstack, Артеріум, Carlsberg та інші.

KNU JOB EXPO – лише одна із масштабних кар’єрних подій, які створює команда Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ. Так, у квітні–травні профільні профорієнтаційні проєкти та зустрічі з роботодавцями чекають на студентів ННІ філології та ННІ права.

«Наша мета є незмінною протягом років – мотивувати кожного молодого фахівця розвивати свої професійні вміння й відкривати нові грані талантів, – говорить Роман Куриленко, керівник Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками. – Ми підтримуємо активну співпрацю з більш ніж 100 компаній і завжди відкриті до нових партнерств».

 

Центр комунікацій 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024