Новини

 

The best KNU employers 2023: Університет визначив найкращих роботодавців

05.04.2024

 

 

Названо найкращих роботодавців-партнерів за результатами щорічного опитування студентів Університету The best KNU employers 2023. Презентація результатів відбулася під час розширеного засідання Ради роботодавців КНУ імені Тараса Шевченка 4 квітня 2024 року

 

Ректор Володимир Бугров нагородив роботодавців, які здобули найбільшу підтримку студентства.

За результатами опитування було визначено найкращих роботодавців у п’яти напрямах.

Інформаційні технології та телекомунікації:

  1. SoftServe
  2. Genesis
  3. Sigma Software

 Банківська сфера та аудит:

  1. ПриватБанк
  2. Національний банк України
  3. KPMG

Інформаційно-комунікаційний напрям:

  1. 1+1 media
  2. StarLight Media
  3. AmoMedia

Хімія та медицина:

  1. Фармак
  2. BioPharma
  3. Дарниця

Юриспруденція:

  1. Саєнко Харенко
  2. EQUITY
  3. Ілляшев і партнери

Вітаючи партнерів, ректор наголосив на важливості роботи з усіма стейкголдерами для мотивації здобувачів та їх подальшого працевлаштування. А також подякував спільноті випускників і всім небайдужим за допомогу у відновленні Університету, участь у гуманітарних проєктах і підтримку ЗСУ.

Також під час засідання, участь у якому взяли 30 роботодавців — ключових стейголдерів, було обговорено співпрацю й створення унікальних форматів навчання здобувачів та їхнього фахового розвитку.

Олена Лебедєва, UA Central Region Director компанії SoftServe: «Попри повномасштабну війну, активна співпраця з університетами й участь у навчальному процесі є одним із головних пріоритетів компанії. Уже два роки спільно з Факультетом комп’ютерних наук та кібернетики Шевченкового університету ми реалізуємо спільну навчальну програму та активно долучаємося до проєктів відділу працевлаштування Університету».

Уперше до зустрічі Ради роботодавців долучилися представники органів студентського самоврядування. В.о. Голови Студентського парламенту КНУ Данило Щоголь презентував для роботодавців перспективні молодіжні проєкти, до яких бізнеси можуть долучитися вже зараз як партнери.

«Ми прагнемо не тільки надати якісні академічні знання нашим здобувачам, а й можливість професійного розвитку та працевлаштування. Наш Університет за підтримки провідних роботодавців веде профорієнтаційну роботу зі студентами, починаючи з перших курсів», — коментує Інна Степанець, проректорка з науково-педагогічної роботи (гуманітарні питання).

 

Рада роботодавців КНУ імені Тараса Шевченка — спеціальний орган, який створено у 2021 році та має на меті гнучко адаптовувати навчальні механізми вищої освіти до актуальних потреб ринку праці.

 

За матеріалами Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024