Новини

 

Студент факультету психології отримав престижну галузеву премію

22.07.2021

Студента 2-го курсу магістратури ОНП «Клінічна психологія з основами психотерапії» факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка Андрія Солонського нагороджено Премією імені Станіслава Костюченка за значний внесок у наукову діяльність та дослідження в галузі психічного здоров’я.

Нагородження відбулося в рамках регіонального Конгресу WPA (Міжнародної асоціації психіатрів) Psychopathology in Periods of Transitions, який тривав у Києві з 7 по 9 липня 2021 року в змішаному форматі. Премію присуджують молодим психіатрам, психологам та працівникам сфери психічного здоров’я за значні наукові досягнення.

У роботі Конгресу брали участь експерти з різних країн світу, зокрема, Данії, США та Британії. З вітальними промовами до учасників звернулися президент Міжнародної асоціації психіатрів доктор Афзал Джавед, Президент Української психіатричної асоціації (УПА) Семен Глузман та віце-президент УПА Ірина Пінчук.

Цього року доповіді учасників було присвячено впливу пандемії Covid-19 на психічне здоров’я та новим викликам, які пандемія ставить перед сучасною медициною та наукою. Також провідні фахівці ділилися сучасними знаннями та практиками доказової терапії. Розглядалися сучасні напрацювання з коморбідності розладу аутистичного спектра, ранніх інтервенцій при психозах, сексуальних дисфункцій та інше.

Участь у Конгресі дала можливість науковцям з різних куточків світу налагодити співпрацю та отримати нові знання в галузі психічного здоров’я. Адже саме взаємодія робить науку живою.

 

За інформацією факультету психології

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024