Новини

 

Зустріч керівництва Університету з очільниками структурних підрозділів: підсумки 18 вересня

18.09.2023

Про нагальні питання діяльності Університету говорили під час чергової зустрічі керівництва КНУ з очільниками структурних підрозділів, що відбулося в онлайн-форматі 18 вересня 2023 року.

На початку зустрічі ректор Володимир Бугров повідомив, що наразі Рахунковою палатою у співпраці з Офісом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та Центром досконалого аудиту (САЕ) Офісу урядової підзвітності США (GAO) здійснюється аудит ефективності програми «Пряма бюджетна підтримка Уряду США для забезпечення життєво важливих потреб населення України в умовах війни». У межах аудиту проводиться анонімне опитування працівників закладів освіти України, про необхідність його проходження співробітниками КНУ зауважив і Володимир Бугров.

Ректор також звернувся до керівників навчальних підрозділів з проханням здійснення моніторингу присутності на заняттях студентів першого курсу для розуміння числа тих, хто не розпочав навчання. Водночас Володимир Анатолійович нагадав про необхідність роз’яснення студентам та їхнім батькам про змішану форму навчання на тих підрозділах, де укриття не дозволяють одночасну присутність усіх учасників освітнього процесу.

Проректорка з наукової роботи Ганна Толстанова доповіла про хід вступної кампанії до аспірантури та докторантури КНУ. За її словами, з 18 до 20 вересня тривають вступні випробування зі спеціальності. Зарахування до аспірантури відбудуться 29 вересня. А вже 12 жовтня планується проведення традиційного АСПІРАНТ КНУ: INFO DAY. Також проректорка поінформувала, що до 12 жовтня в Університеті триває перший етап конкурсного відбору проєктів фундаментальних наукових досліджень, прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок, виконавцями яких є заклади вищої освіти та наукові установи, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки України.

Про початок підготовки до відзначення 190-ї річниці від Дня відкриття Університету говорила проректорка зі зв’язків з громадськістю Олена Добржанська. Вона закликала структурні підрозділи долучитися до формування Календаря традицій Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Під час зустрічі значну увагу було зосереджено на питанні використання корпоративної пошти як єдиноможливої у внутрішньоуніверситетській комунікації. За результатами обговорення ректор дав доручення вирішити розглянуті проблемні питання у найкоротші терміни.

Також присутні заслухали керівника військово-мобілізаційного підрозділу Олександра Корчака про постановку на військовий облік студентів-першокурсників та нових працівників Університету.

На завершення ректор запросив присутніх підтримати збірну Університету з футболу у матчі проти збірної НТУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», який відбудеться у вівторок, 19 вересня, на стадіоні Спорткомплексу о 17:00.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024