Новини

 

Онлайн-нарада з керівниками структурних підрозділів: підсумки 28 березня

28.03.2022

Актуальні питання життєдіяльності Київського національного університету імені Тараса Шевченка обговорили під час чергової онлайн-зустрічі керівництва Університету з очільниками структурних підрозділів 28 березня 2022 року.

Ректор Володимир Бугров доповів присутнім, що Університет готовий розпочати освітній процес із наступного тижня. На підтвердження цього він навів результати опитування здобувачів освіти, переважна більшість яких готова відвідувати заняття в дистанційній формі. А для тих, хто зараз не має сталого зв’язку, ректор закликав сприяти асинхронному формату навчання. Володимир Бугров закликав колег забезпечити якість освітніх послуг, що завжди було пріоритетом Шевченкового Університету.

Ректор також нагадав, що відсьогодні керівництво Університету розпочинає зустрічі з колективами навчальних підрозділів, на яких основним питанням буде поновлення освітнього процесу, завершення навчального року та проведення підсумкової атестації.

Проректор Андрій Гожик звернувся до керівників навчальних підрозділів із проханням обговорити з колективами можливість прийняти студентів з університетів, які перебувають у місцях бойових дій або на тимчасово непідконтрольній території, на навчання за внутрішньою мобільністю. Адже, працюючи дистанційно, наші університетські викладачі можуть запропонувати свої унікальні курси для здобувачів з інших ЗВО України. Разом із тим, Андрій Гожик зауважив, що наші студенти теж можуть скористатися такою можливістю і взяти курси в інших університетах країни, для цього потрібно лише правильно оформити документи через Відділ академічної мобільності.

Проректор Олег Федевич поінформував, що відсьогодні місто Київ починає відключення опалення. У першу чергу, університетські служби почнуть вимикати навчальні корпуси і приміщення, де перебуває мінімальна кількість співробітників. У гуртожитках завершення опалювального сезону буде поступовим.

Директорка Студмістечка Ірина Лібак зауважила, що всі гуртожитки КНУ функціонують стабільно та забезпечують належні умови проживання мешканців. Для налагодження зручної комунікації між Дирекцією та мешканцями,  створено гарячу лінію. А для більшої згуртованості всіх, хто нині проживає в Студмістечку, за ініціативи студентської ради наприкінці минулого тижня було проведено весняну толоку.

Наприкінці зустрічі ректор привітав зі Всесвітнім днем історика колектив історичного факультету та всіх присутніх, адже сьогодні якраз в Україні твориться світова історія. Володимир Анатолійович закликав берегти себе, свої родини і близьких, бо перемога буде за нами!

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024