Новини

 

Студмістечко Університету організувало прибирання території

26.03.2022

Наприкінці тижня, 25 та 26 березня 2022 року, Студмістечко вийшло на толоку, аби територія житлових комплексів Київського університету була готовою до весни й мала охайний вигляд.

 

 

«Війна війною, а в нас робота. День довкілля, як ми це самі називаємо», – говорять керівники гуртожитків, які координують робочі групки охочих, що долучилися до прибирання. Працюють завзято, з усмішкою фотографуються, хваляться першими квітами на клумбах.

Співробітники спільно зі студентами, серед яких й іноземці, навели лад на кожному подвір'ї. Пообкопували дерева та кущі, позбирали сміття й торішнє листя, а також відходи після ремонтних робіт і списані меблі. У суботу Студмістечко відвідав проректор з адміністративно-господарської роботи Олег Федевич. Він обійшов територію, а разом із організаторкою толоки Анастасією Кікоть та іншими колегами Університету обговорив благоустрій території на найближчі дні: зокрема планується централізоване вивезення сміття, укріплення покрівель окремих гуртожитків, оновлення освітлення.

Університет продовжує жити та функціонувати. За словами Анастасії Кікоть, в гуртожитках після початку повномасштабної війни досі проживають близько 470 студентів. Для них важливо щодня йти прибраними дворами, тож зібралися для власного комфорту та спільного блага КНУ.

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024