Новини

 

Засідання Приймальної комісії КНУ: підсумки 28 липня

28.07.2021

Затвердження списків рекомендованих до зарахування на навчання за ОС «Бакалавр та ОС «Магістр» медичного спрямування стало основним питанням засідання Приймальної комісії Київського національного університету імені Тараса Шевченка, яке відбулося 28 липня 2021 року.

Участь у засіданні взяли Голова Приймальної комісії, ректор Володимир Бугров, проректори Андрій Гожик, Олена Добржанська, Ольга БілявськаОлег Федевич, Микола Погорецький, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич, керівник відділу супроводу вступної кампанії Андрій Петренко, голова студпарламенту Університету Максим Курка, директори інститутів, декани факультетів та інші співробітники, задіяні у роботі Приймальної комісії.

Відкриваючи засідання, ректор Володимир Бугров привітав присутніх з 187-річчям від дня офіційного відкриття Університету: «Ця урочиста й символічна подія мимоволі примушує наново осмислити роль Університету в нашому житті. Кожен з нас має власну історію та емоцію, пов’язану з КНУ. Університет – це кожен з нас. Вітаю усіх, чиє життя пов’язане з Університетом! Символічно ще й те, що цьогорічні вступники отримали звістку про долучення до великої родини Шевченкового Університету саме в День його урочистого відкриття». Ректор також наголосив, що уже 6 років поспіль абітурієнти віддають перевагу КНУ імені Тараса Шевченка. Цьогоріч до Університету подано рекордну кількість заяв66 935.

Говорячи про підсумки подачі заяв, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич зауважив, що Університет успішно впорався із завданням. Кількість заяв на ОС «Бакалавр» та ОС «Магістр» медичного спрямування становить 54 008. Відповідальний секретар також відзначив, що і цього року до Університету вступає найбільш підготовлена молодь. Кількість заяв на ОС «Магістр» на базі диплома бакалавра збільшилася на понад 1000  від минулорічного показника і становить 11 458 заяв.

Під час засідання за поданням деканів та директорів структурних підрозділів було затверджено списки осіб, рекомендованих до зарахування для здобуття освітнього ступеня бакалавра (магістра медичного спрямування) за державним замовленням за кожною освітньою програмою.

У ході засідання було заслухано керівників структурних підрозділів щодо переведення та поновлення здобувачів вищої освіти у Київський національний університет імені Тараса Шевченка.

Підсумовуючи, ректор Володимир Бугров зазначив, що відбіркові комісії Університету будуть працювати 31 серпня у звичайному режимі, а 1 серпня у черговому режимі, щоб усі абітурієнти змогли вчасно виконати вимоги щодо подання оригіналів документів. Ректор закликав усіх бути максимально відповідальними під час цього етапу вступної кампанії й побажав плідної роботи та міцного здоров’я.

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024