Новини

 

Студмістечко Університету організувало прибирання території

26.03.2022

Наприкінці тижня, 25 та 26 березня 2022 року, Студмістечко вийшло на толоку, аби територія житлових комплексів Київського університету була готовою до весни й мала охайний вигляд.

 

 

«Війна війною, а в нас робота. День довкілля, як ми це самі називаємо», – говорять керівники гуртожитків, які координують робочі групки охочих, що долучилися до прибирання. Працюють завзято, з усмішкою фотографуються, хваляться першими квітами на клумбах.

Співробітники спільно зі студентами, серед яких й іноземці, навели лад на кожному подвір'ї. Пообкопували дерева та кущі, позбирали сміття й торішнє листя, а також відходи після ремонтних робіт і списані меблі. У суботу Студмістечко відвідав проректор з адміністративно-господарської роботи Олег Федевич. Він обійшов територію, а разом із організаторкою толоки Анастасією Кікоть та іншими колегами Університету обговорив благоустрій території на найближчі дні: зокрема планується централізоване вивезення сміття, укріплення покрівель окремих гуртожитків, оновлення освітлення.

Університет продовжує жити та функціонувати. За словами Анастасії Кікоть, в гуртожитках після початку повномасштабної війни досі проживають близько 470 студентів. Для них важливо щодня йти прибраними дворами, тож зібралися для власного комфорту та спільного блага КНУ.

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024