Новини

 

Забезпечення особистої стійкості та продуктивності в умовах викликів воєнного часу

27.04.2023

У тісному колі однодумців 26 квітня 2023 року в конференц-залі Наукової бібліотеки імені М. Максимовича КНУ відбулась відкрита лекція військового капелана, Голови Наглядової ради Українського ветеранського фонду при Міністерстві у справах ветеранів, радника Глави УГКЦ, політолога, публіциста отця Андрія Зелінського на тему «Хто я в цій війні».

На зустрічі йшлося про те, як кожен із нас може протистояти психологічним викликам воєнного часу, опанувавши себе та віднайшовши сили жити тут і зараз для того, аби досягти позитивного результату й принести користь суспільству.

«Як не втратити себе?» «Де брати сили на життя?» «Чи маю я право на це?» «Що робити, коли віра зовсім гасне?» – ці та багато інших питань стали наріжними під час зустрічі. Любов, команда, ціль, дія, вдячність – це відповіді, що є фундаментом, який допоможе жити далі усвідомлено. 
Важливо запитувати себе і шукати «ключі» для дверей нашої свідомості, які «замкнула» війна. Андрій Зелінський дав багато інструментів і розповів про важливе. «Сенс – це пальне для нашої особистості Коли ми діємо відповідно до своїх цінностей – ми знаходимо сенс. А Перемога буде досягнута завдяки злагодженій взаємодії цілісних особистостей заради спільної мети».

Під час зустрічі кожен слухач зміг здійснити пошук ефективних механізмів забезпечення особистої стійкості та продуктивності в умовах викликів воєнного часу.

Щиро дякуємо за ініціативу в проведенні заходу та його організацію Центру Академічного Душпастирства Київської Архиєпархії УГКЦ.

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024