Новини

 

Співпраця заради розбудови соціальної держави

14.09.2023

Консолідацію зусиль, що сприятиме модернізації української соціальної сфери, закріпив Меморандум про співпрацю між КНУ імені Тараса Шевченка та Національною соціальною сервісною службою України. Церемонія підписання документа відбулася 13 вересня 2023 року в Головному навчальному корпусі Університету.

 

Від імені КНУ імені Тараса Шевченка Меморандум про співпрацю підписав ректор Володимир Бугров, зі сторони Нацсоцслужби – її очільник Василь Луцик

Меморандум засвідчує згоду сторін до партнерства з метою розроблення та впровадження у соціальну сферу науково обґрунтованих механізмів, залучення кращих практик, проведення досліджень і навчання фахівців.

Пошук нових можливостей здійснюватиметься через різноманітні форми співпраці:

  • залучення випускників КНУ імені Тараса Шевченка до реалізації програм професійного розвитку, підвищення кваліфікації, проходження стажувань тощо;
  • участь у конференціях, симпозіумах та семінарах;
  • обмін досвідом і актуальною інформацією;
  • спільне проведення інформаційних, промозаходів, спільна участь у науково-практичних проєктах, навчальних програмах;
  • участь у проведенні заходів, зокрема міжнародних;
  • спільне розроблення та видання публікацій;
  • проведення гостьових лекцій, майстеркласів, форумів, конференцій, вебінарів, семінарів тощо.

Національна соціальна сервісна служба України – центральний орган виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра соціальної політики і який реалізує державну політику у сфері соціального захисту населення, захисту прав дітей, здійснення державного контролю за дотриманням вимог законодавства під час надання соціальної підтримки та за дотриманням прав дітей.

Наразі Міністерство соціальної політики України реалізує проєкт «Модернізація системи соціальної підтримки населення України».

 

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024