Новини

 

Студенти Університету прокачали свої софт скіли

01.04.2024

 

Профорієнтаційний захід «Soft Skills Days» відбувся у КНУ імені Тараса Шевченка в новому нестандартному форматі.

 

Захід провів Відділ сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками Університету 28 березня.

Особливість «Soft Skills Days» полягала в тому, що спікерами на зустрічі виступили не фахівці різних галузей, готові ділитися своїм безцінним досвідом та корисними порадами, а самі студенти. Лектори-волонтери розповіли слухачам про власні методи для розвитку ключових соціальних компетентностей. Водночас оратори вправлялися у навичках публічного виступу, прокачуючи свої м'які навички.

До заходу долучилися близько 30 студентів Університету, які виявили бажання перейняти досвід однолітків. Четверо доповідачів отримали зворотний зв’язок для того, щоб перетворити його на дії та зробити свої майбутні виступи ще кращими. Наприкінці зустрічі всі учасники мали змогу закріпити нові знання під час практичного кейсу.

«Це неймовірний досвід і новий поштовх до особистісного зростання», – ділиться Богдан, студент 1 курсу, один зі спікерів «Soft Skills Days».

Як відзначив Олександр Ільчук, фахівець Центру соціального розвитку КНУ імені Тараса Шевченка та автор ідеї проєкту, новий формат профорієнтаційного заходу знайшов щирий відгук авдиторії.

«Ми ставили за ціль надати студентам можливість послухати не лише тих експертів, хто вже давно досягнув успіху, а своїх ровесників, таких самих здобувачів освіти. Судячи з відгуків слухачів, зустріч була для них цікавою і корисною», – коментує Олександр Ільчук.

KNU WORK продовжує працювати й створювати найкращі формати для усебічного розвитку університетської спільноти.

 

За інформацією Відділу сприяння працевлаштуванню та роботи з випускниками КНУ

Центр комунікацій

Information and Computer Centre of University

© All rights reserved 1995-2024